Illegális hulladéklerakók felszámolása Szatymazon

Mobirise

Befejeződött az illegális hulladéklerakók felszámolása

Ahogyan arról korábban beszámoltunk Szatymaz Községi Önkormányzat 1.189.279 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt keretében közzétett Települési önkormányzatok számára az illegális hulladéklerakók felszámolásának támogatására 2020. című pályázaton. Az önkormányzati ingatlanokon elhelyezett hulladéklerakókat felszámoltuk. A területekről összesen 120m3 és 20,62 tonna súlyú illegális hulladékot szállított el a Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Mobirise

Illegális hulladéklerakók felszámolása

Szatymaz Községi Önkormányzat pályázatot nyújtott be a Belügyminisztérium által kiírt „Tisztítsuk meg az Országot!” projekt keretében közzétett Települési önkormányzatok számára az illegális hulladéklerakók felszámolásának támogatására 2020. nyilvános pályázati felhívásra. A támogatási kérelem pozitív elbírálásban részesült és a hulladéklerakók elszámolására 1.189.279 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
A projekt keretében 11 külterületi ingatlanon elhelyezett illegális hulladéklerakó felszámolása történik meg legkésőbb 2021. február végéig.

Mobirise
Mobirise

Szatymaz.hu - 2021

Site was created with Mobirise