Komposztáló edények osztása

Zöld hulladék gyűjtésére komposztáló edényeket osztunk térítésmentesen!

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. térítésmentesen 200 db komposztáló edényt oszt ütemszerűen a nem szüneteltető, előfizetéssel rendelkező  belterületi lakossági ügyfelek részére. (Csak a belterületi lakcímekre soztanak, a kiskertes és külterületi címekre nem.)
A komposztáló edények átvétele átadás-átvételi jegyzőkönyvvel együtt lehetséges, az alábbi időpontban és helyszínen.

A komposztáló edények osztási időpontja és helyszíne
IdőpontOsztókörzetOsztópont címe
2020.08.14. (14:00-18:00)SzatymazKossuth Lajos u. 30

A koronavírus okozta veszélyhelyzetre tekintettel munkatársaink - a zöld hulladék gyűjtésére alkalmas - edényosztást, valamint annak adminisztrációját védőeszközök (szájmaszk, kesztyű), valamint kézfertőtlenítő használata mellett végzik a legnagyobb odafigyeléssel. A jelenlegi járványhelyzetben különösen nagy jelentősége van annak, hogy a lakosság is segítse a biztonságos munkavégzést a javasolt előírások betartásával. Kérjük a lakosságot, hogy maguk és munkatársaink egészségének védelme érdekében szíveskedjenek az edényosztás alkalmával (az esetleges sorban állásnál) megfelelő távolságot tartani, illetve szájmaszkot használni.
A zökkenőmentes edényosztás érdekében kérjük a Tisztelt Lakosoktól, a fentiek szíves tudomásul vételét, és a jogszabályi kötelezettség teljesítését.
 
 Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.
2020. július 18.