Szelektív hulladékgyűjtő edényeket osztanak

szeghull.jpg
 
Szelektív hulladékgyűjtő edényeket osztunk térítésmentesen Szatymazon!A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a zsákos szelektív csomagolási hulladék gyűjtési rendszerét edényben történő ürítési rendszerre alakítja át. Térítésmentesen szelektív hulladékgyűjtő edényeket osztunk ütem szerűen a nem szüneteltető, előfizetéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére. A lakosok az edényosztás részleteiről, időpontjáról, valamint a szelektív edény használatával kapcsolatos további fontos tudnivalókról lakcímre érkező értesítést kapnak.
A szelektív hulladéktároló edények átvétele csak a - lakcímre érkező - tájékoztató levél mellékletét képező átadás-átvételi jegyzőkönyvvel együtt lehetséges, az értesítőben megjelölt időpontban és helyszínen.
 
Szatymazon a szelektív gyűjtőedények osztási időpontjai és helyszínei
Időpont Osztókörzet Osztópont címe
2020.07.18. (10:00-16:00) Kossuth Lajos utca 30.
2020.07.24. (14:00-18:00) Kossuth Lajos utca 30.
2020.07.31. (14:00-18:00) Kossuth Lajos utca 30.
 
A koronavírus okozta helyzetre tekintettel munkatársaink a szelektív edényosztást, valamint annak adminisztrációját védőeszközök (szájmaszk, kesztyű), valamint kézfertőtlenítő használata mellett végzik a legnagyobb odafigyeléssel. A járványhelyzetben különösen nagy jelentősége van annak, hogy a lakosság is segítse a biztonságos munkavégzést a javasolt előírások betartásával. Kérjük a lakosságot, hogy maguk és munkatársaink egészségének védelme érdekében szíveskedjenek az edényosztás alkalmával (az esetleges sorban állásnál) megfelelő távolságot tartani, illetve szájmaszkot használni.
A szelektív edényekben továbbra is az alábbi csomagolási hulladéktípusokat lehet együtt gyűjteni:
PAPÍR, MŰANYAG, FÉM csomagolási hulladék.
Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a szelektív gyűjtés időpontja, gyakorisága nem változik.
A HULLADÉK NEM SZEMÉT, HANEM ÉRTÉK! VÉDJE KÖRNYEZETÉT SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉSSEL!
A zökkenőmentes edényosztás érdekében kérjük a Tisztelt Lakosoktól, a fentiek szíves tudomásul vételét, és a jogszabályi kötelezettség teljesítését.
2020. július 13.