KÖLTÖZIK A HIVATAL

A polgármesteri hivatal elköltözött
 
Értesítjük Önöket, hogy a szatymazi polgármesteri hivatal épületének felújítása 2020. november elején kezdődik. A felújítás alatt a hivatal dolgozói a régi vízmű épületében a közbiztonsági központban (Dózsa György u. 19 /B szám alatt) érhetőek el. 

  Az ügyintézés továbbra is elsősorban telefonon és elektronikus úton történik. Indokolt esetben személyes ügyintézés az alábbi időpontokban történhet:
 
Az ügyfélfogadási idő változatlan: 
hétfőn 8–12 óráig
szerdán 8–16 óráig
pénteken 8–12 óráig
 
Az ügyfélfogadás az épület előtt elhelyezett irodakonténerben történik. A járványhelyzetre való tekintettel az ügyfélfogadás rendjének szigorú betartását kérjük Önöktől.
 

Ingyenesen hívható zöldszám a szatymazi polgármesteri hivatalhoz: 06 80 620 012
Központi telefonszám: 62 583 560
E-mail címünk: pmhivatal@szatymaz.hu
A hivatal további, és más  szolgáltatók elérhetőségeit ide kattintva találja.
2020. október 30.
 

 online előadás: A Magyar Kultúra Napja

Ezt az online előadást a Dankó Pista Művelődési Ház készítette A Magyar Kultúra Napja alkalmából!
 
2021. január 22.
 

 TANULÓK ÖSZTÖNDÍJ TÁMOGATÁSA

AZ ÁLTALÁNOS ISKOLAI ÉS KÖZÉPFOKÚ OKTATÁSBAN RÉSZTVEVŐ TANULÓK ÖSZTÖNDÍJ TÁMOGATÁSA

tanuloi_osztondij.jpg

 
Szatymaz Községi Önkormányzat pályázatot hirdet a tanyán élő, vagy egyéb okból hátrányos helyzetű gyermekek, fiatalok közoktatáshoz való egyenlő esélyű hozzáférésének elősegítése érdekében.   

1.  Az ösztöndíjpályázat célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló gyermekek, fiatalok közneveléshez való hozzáférésének biztosítása, tanulmányainak segítése.


[ Tovább ]
2021. január 19.
 

 Karácsonyi videók Szatymazról

A művelődési ház csapata az online térbe költöztette Szatymaz közösségeinek ünnepi eseményeit. A gyertyagyújtások alkalmával sorrendben Barna Károly, Marótiné Balogh Zita, Barna Károlyné és Sutka István osztotta meg velünk ünnepi gondolatait.
A művelődési ház facebook-oldalán a gyertyagyújtásokon túl több mint tucatnyi saját készítésű karácsonyi műsor jelent meg decemberben. A Bakos Brigi készítette videókon az alábbi előadók ünnepi előadásait követhettük:
Barackvirág Népdalkör, Bartók Miklós Dániel, Bartók Miklós Dániel, Blumenschein Gábor, Dobos Katalin, Falusi Sándor, Gyertyaláng Katolikus Énekkar, Karácsonyi-Tóth Zsuzsa, Kormányos Viktor, dr. Lengyel Andrea, Palotás Bálint, Sutka István, Szatymazi Színkör, Varga Dorottya. 
 
 

További  karácsonyi videós tartalmak a Dankó Pista Művelődési Ház Youtube csatornáján:2021. január 07.
 

 

karcsony2020_bk2021_1.jpg
2020. december 22.
 

 Közlemény

kozlemeny.jpgA Csongrád-Csanád Megyei Kormányhivatal Agrárügyi és Környezetvédelmi Főosztály Környezetvédelmi és Természetvédelmi Osztálya (a továbbiakban: környezetvédelmi hatóság) értesíti az érintetteket, hogy az FGSZ Földgázszállító Zrt. (8600 Siófok, Tanácsház út 5.) 2020. december 3-án a környezeti hatásvizsgálati és az egységes környezethasználati engedélyezési eljárásról szóló 314/2005. (XII. 25.) Korm. rendelet szerinti előzetes konzultáció iránti kérelmet nyújtott be. A konzultációs kérelem tárgya, rövid ismertetése: a Kiskundorozsma Nemzetközi Mérőállomás és Városföld Kompresszorállomáson lévő csomópont között gázvezeték létesítését tervezik.
 
2020. december 10.
 

 Rendőrségi toborzó

10_hnapos_kpzs_plyazati_felhvs_1-megys_-_th.jpg   plakattervezet23234345-2_th.jpg   10_hnapos_kpzs_plyazati_felhvs_2-megys_th.jpg
2020. december 01.
 

 HONVÉDSÉGI TOBORZÓ

330-14-plakt_550.jpg
2020. november 13.
 

 KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ÜLÉS

szatypm.jpg
 
MEGHÍVÓ

Szatymaz Község Képviselő-testülete 2020. október 22. napján (csütörtök) 14:30 órától
rendkívüli képviselő-testületi ülést tart, melyre tisztelettel meghívom.

Az ülés helye: Dankó Pista Művelődési Ház és Könyvtár
Szatymaz, Dózsa György utca. 42.


[ Tovább ]
2020. október 16.
 

Oldal:       >>