Településfejlesztési Koncepció

szatypm.jpg
Tisztelt Lakosaink és Egyeztető Partnereink!  
 
Községünk Településfejlesztési Koncepciója és Településrendezési Eszközei jogszabályi követelmények és alkalmazhatósági tapasztalatok alapján teljesen megújulnak. A közös célmeghatározás és az ennek szolgálatába állított rendezési terv szükséges ahhoz, hogy a közösségünk életében jelenlévő problémákat megfelelően kezelhessük és lehetőségeinkkel eredményesen élni tudjunk.
 
Gondolkodjunk együtt annak érdekében, hogy a Szatymazon élők, dolgozók és vállalkozók megtalálják számításaikat a községben. Meggyőződésem, hogy a közösen végzett tervezési folyamat révén jobban magunkénak érezzük majd a közösen meghatározott jövőképet és így a megvalósításában is jobban együtt tudunk működni. A szakmai hátteret településtervezési szakemberek és a táj, természet, közlekedés, közművek, energiaellátás, hírközlés, régészet, környezetvédelem szakértői biztosítják.

A tervezőcég www.urbanimex.hu honlapján megtalálják az előzetes véleményezési anyagokat és a hatályos terveket.

Önkormányzatunk várja előzetes javaslataikat arról, hogy mit kellene legfőképpen megváltoztatni a községben és mire kell helyezni a hangsúlyt a jövő formálásában. Saját fejlesztési elképzeléseiket is osszák meg velünk, hogy az építési szabályok megállapításához figyelembe vehessük a szándékokat.

Partnereink 2017. november 2-től november 14-ig  juttathatják el előzetes véleményeiket elektronikusan (muszaki@szatymaz.hu), postán (6763 Szatymaz, Kossuth u. 30.) vagy személyesen (Szatymaz Község Polgármesteri Hivatal) az önkormányzathoz.
 
A témában lakossági fórumot is tartunk 2017. november 14.-én 16.00 óra kezdettel a Dankó Pista Művelődési Házban, melyre szeretettel várjuk az érdeklődőket, hogy személyesen elmondhassák észrevételeiket.
 
A későbbiekben a tervezési szakasz időtartamáról is tájékoztatást fogok adni.
 
Barna Károly
polgármester
 
 
  Vissza


2017. november 02.
 

Szatymaz Község Polgármesteri Hivatala
6763 Szatymaz, Kossuth utca 30.
Telefon/Fax: 62-583-560